Alle informatie over de Nokia Lumia 630 | Abonnementen, specificaties, reviews en prijzen

Nokia Lumia 630 specificaties

Wie kent ze niet, de populaire smartphone serie van Nokia met de naam Lumia. De Nokia Lumia is tegenwoordig een begrip geworden in de telecom wereld en kent een aantal interessante modellen. De Lumia- serie kenmerkt zich door toestellen in de range van high-end tot budget (betaalbaarder). Zo is onlangs het betaalbare Lumia model, de Nokia Lumia 630 gelanceerd. Dit fraaie toestel, welke je al tegen een behoorlijk betaalbare prijs in je bezit kunt hebben, kent bijzonder goede specificaties voor de prijs die je betaald.

Kijkend naar de specificaties van de Lumia 630, zien we in eerste instantie een 4,5- inch beeldscherm (ClearBlack), gemaakt van het krasbestendige Gorilla Glass 3. Daarnaast draait de 630 op het nieuwste besturingssysteem Windows Phone 8.1 van Microsoft, welke is uitgerust met een aantal fraaie geïntegreerde functionaliteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een “Swipe” functionaliteit, een persoonlijke stemassistent met de naam Cortanan en typen via “Word Flow”. Dit zijn slechts enkele nieuwe features die Windows Phone 8.1 te bieden heeft. Het is met zekerheid een verademing als het gaat om mobiele besturingssystemen.

Om te zorgen voor top prestaties, is de Lumia 630 uitgerust met een quad-core processor, welke zorgt voor een optimale gebruikservaring. De Nokia Lumia 630 mag dan wel iets goedkoper zijn dan andere smartphones uit de Lumia- serie, maar dit neemt niet weg dat het toestel dezelfde mogelijkheden biedt. Zo kun je gebruik maken van Microsoft Office, gratis Nokia MixRadio- streaming en gratis navigatie via HERE. Bijzonder kostenbesparend natuurlijk.

De Nokia Lumia 630 beschikt daarnaast over een krachtige 5- megapixel camera aan de achterzijde, met een video opname mogelijkheid van 720p HD. De 630 beschikt over 8 GB opslagcapaciteit, welke eenvoudig uit te breiden is middels een microSD kaart tot maar liefst 128GB! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je onvoldoende opslagcapaciteit hebt op je toestel.

Apparaat en afmetingen

Met een gewicht van 134 gram ligt de smartphone prettig in de hand. Kijkend naar de afmetingen, zien we een afmeting van: 13,0 x 6,7 x 0,9 cm. De Lumia 630 kent een krachtige accu, welke garant staat voor een standby-tijd van wel 600 uur. Dit is natuurlijk onder de beste omstandigheden, wanneer je verder niet veel gebruik maakt van het toestel. De spreektijd van het toestel bedraagt ongeveer 790 minuten, wat neerkomt op ongeveer 13 tot 14 uur. De Nokia Lumia 630 is een opvallend en kleurrijk toestel welke verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren: zwart, wit, groen, oranje en geel.

Kortom, de Nokia Lumia 630 kent prima specificaties voor de prijs. Prijs / kwaliteit een dikke 10! Ben je benieuwd naar de prijs van de Lumia 630? Check dan snel onze handige prijsvergelijker.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn