Alle informatie over de Nokia Lumia 630 | Abonnementen, specificaties, reviews en prijzen
Nokia Lumia 630 bestellen bij Belsimpel

Nokia Lumia 630 in verkoop gegaan in India


Lumia 630 in verkoop gegaan in India | Nokia Lumia 630

Microsoft Mobile heeft zojuist de nieuwe Nokia Lumia 630 in India gelanceerd. De Nokia Lumia 630 is verkrijgbaar in zowel de enkele SIM, als de dual SIM versie. De Lumia 630 is het eerste toestel uit de nieuwe Lumia serie die wordt gelanceerd. De smartphone is tevens het eerste toestel met de nieuwste versie van

Microsoft Mobile heeft zojuist de nieuwe Nokia Lumia 630 in India gelanceerd. De Nokia Lumia 630 is verkrijgbaar in zowel de enkele SIM, als de dual SIM versie. De Lumia 630 is het eerste toestel uit de nieuwe Lumia serie die wordt gelanceerd. De smartphone is tevens het eerste toestel met de nieuwste versie van Windows Phone, 8.1.

Zowel de enkele SIM als de dual SIM variant van de Lumia 630 hebben exact dezelfde specificaties en afmetingen. Zo krijg je met het in huis halen van de Lumia 630, een toestel met een beeldscherm van 4,5- inch, met een pixelverhouding van 854 x 480 pixels. Daarnaast kun je de achterzijde van het toestel eenvoudig vervangen en bevat de smartphone een 1.2GHz quad core Snapdragon 400 processor. Andere specificaties zijn 512RAM, 8GB opslagcapaciteit, een microSD slot (met een maximum uitbreiding van 128GB geheugen) en een 1.830mAh batterij. De Lumia 630 heeft een autofocus camera aan de achterzijde, welke garant staat voor 720p HD video’s. Het toestel weegt 134 gram en is tevens de eerste Lumia met een 3G dual SIM ondersteuning.

Kijkend naar het besturingssysteem, zien we dat Windows Phone 8.1 je de beschikking geeft over een nieuw toetsenbord, met “swipe” functionaliteit. Daarnaast vind je ook een nieuw “action center” en een grote variatie aan personalisatie mogelijkheden voor het toestel.

De Nokia Lumia 630 is geprijsd op 10,500 India Rupees, wat neer komt op ongeveer 150 euro. Het toestel zal in Nederland beschikbaar zijn rond de maand juni. Nog even geduld dus..

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn
Typhone algemeen 468x60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *