Alle informatie over de Nokia Lumia 630 | Abonnementen, specificaties, reviews en prijzen
Nokia Lumia 630 bestellen bij Belsimpel

De Nokia Lumia 630 uitgepakt


Unboxing Nokia Lumia 630 | Nokia Lumia 630.com

Fans van Nokia worden binnenkort getrakteerd op een aantal nieuwe Nokia smartphones. Om te beginnen de Nokia Lumia 630. Wij hebben de hand weten te leggen op de “unboxing” video van de Lumia 630, waarin het toestel uit wordt gepakt en wordt geïntroduceerd. Er is de laatste weken al veel informatie over het toestel verschenen,

Fans van Nokia worden binnenkort getrakteerd op een aantal nieuwe Nokia smartphones. Om te beginnen de Nokia Lumia 630. Wij hebben de hand weten te leggen op de “unboxing” video van de Lumia 630, waarin het toestel uit wordt gepakt en wordt geïntroduceerd.

Er is de laatste weken al veel informatie over het toestel verschenen, maar nog geen hands-on video, waarin je een prima indruk krijgt van het toestel en zijn features.

De verpakking is strakker uitgevoerd dan eerdere verpakkingen van Nokia en we zien de achterzijde van de verpakking, welke het toestel laat zien, alsmede wat features van het toestel, zoals bijvoorbeeld Qualcomm.

In de video zien we daarnaast een snelle blik op het besturingssysteem van de Lumia 630, alsmede een opsomming van de specificaties van het toestel. Kijk en geniet.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn
Typhone algemeen 468x60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *