Alle informatie over de Nokia Lumia 630 | Abonnementen, specificaties, reviews en prijzen
Nokia Lumia 630 bestellen bij Belsimpel

Nokia Lumia 630 te koop in Nederland!


Nokia Lumia 630 in verkoop gegaan

Na de lancering van de Lumia 630 in India, is de Nokia Lumia 630 deze week eindelijk in Nederland in de verkoop gegaan. Eigenlijk zou het toestel wat later in de Nederlandse verkoop gaan, maar de eerst smartphone met Windows 8.1 is inmiddels volop verkrijgbaar. Met de komst van de Nokia Lumia 630 (de eerste

Na de lancering van de Lumia 630 in India, is de Nokia Lumia 630 deze week eindelijk in Nederland in de verkoop gegaan. Eigenlijk zou het toestel wat later in de Nederlandse verkoop gaan, maar de eerst smartphone met Windows 8.1 is inmiddels volop verkrijgbaar.

Met de komst van de Nokia Lumia 630 (de eerste smartphone met Windows 8.1), heeft de Lumia 520 (welke erg succesvol is gebleken in 2013) een waardige opvolger gekregen. Waar Nokia enkele high-end Lumia toestellen heeft aangekondigd, is de Lumia 630 erg betaalbaar. Het toestel staat dan ook bekend als het “budget model”, met dezelfde mogelijkheden als zijn duurdere broers. Kijkend naar de specificaties van de Nokia Lumia 630, zien we een verbeterd en groter beeldscherm en een aantal vernieuwde features, mede dankzij de integratie van Windows Phone 8.1.

Ben je op zoek naar een Nokia Lumia 630 in combinatie met een abonnement? Dan kun je het toestel al gratis krijgen bij een abonnement van slechts 10 euro per maand. Het toestel kost in de losse verkoop rond de 140 euro. Nog niet alle kleuren van de Lumia 630 zijn beschikbaar. Alleen de witte versie is volop verkrijgbaar op dit moment. De zwarte en oranje variant, alsmede de andere kleuren, zullen later volgen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn
Typhone algemeen 468x60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *